Indice del forum

forma fisica 1

Forum dedicato alla forma fisica

PortalPortale  blogBlog  AlbumAlbum  Gruppi utentiGruppi utenti  Lista degli utentiLista degli utenti  GBGuestbook  Pannello UtentePannello Utente  RegistratiRegistrati 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  CercaCerca  Messaggi PrivatiMessaggi Privati  StatisticheStatistiche  LinksLinks  LoginLogin 
 CalendarioCalendario  DownloadsDownloads  Commenti karmaCommenti karma  TopListTopList  Topics recentiTopics recenti  Vota ForumVota Forum

Question: 1 Which three statements about the Cisco IPS sens
Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti
Utenti registrati: Nessuno


 
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Forum di prova
PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
Autore Messaggio
Mims

Appassionato
Appassionato


Iscritti



Registrato: 29/07/19 06:49
Messaggi: 120
Mims is offline 







italy
MessaggioInviato: 30 Ago 2019 08:56:35    Oggetto:  Question: 1 Which three statements about the Cisco IPS sens
Descrizione:
Rispondi citando

Question: 1

Which three statements about the Cisco IPS sensor are true? (Choose three.)

A. You cannot pair a VLAN with itself.
B. For a given sensing interface
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
, an interface used in a VLAN pair can be a member of another inline interface pair.
C. For a given sensing interface, a VLAN can be a member of only one inline VLAN pair, however, a given VLAN can
be a member of an inline VLAN pair on more than one sensing interface.
D. The order in which you specify the VLANs in a inline pair is significant.
E. A sensing interface in inline VLAN pair mode can have from 1 to 255 inline VLAN pairs.


Answer: A, C, E


Explanation:
Inline VLAN Interface Pairs
You cannot pair a VLAN with itself.
For a given sensing interface, a VLAN can be a member of only one inline VLAN pair. However, a given VLAN can be a member of an inline VLAN pair on more than one sensing interface.
The order in which you specify the VLANs in an inline VLAN pair is not significant.
A sensing interface in inline VLAN pair mode can have from 1 to 255 inline VLAN pairs.


Question: 2

According ISO27001 ISMS, which of the following are mandatory documents? (Choose 4)


A. ISMS Policy
B. Corrective Action Procedure
C. IS Procedures
D. Risk Assessment Reports
E. Complete Inventory of all information assets


Answer: A, B, C, D


Question: 3

Which two statements describe the Cisco TrustSec system correctly? (Choose two.)


A. The Cisco TrustSec system is a partner program, where Cisco certifies third-party security products as extensions to the secure infrastructure.
B. The Cisco TrustSec system is an approach to certifying multimedia and collaboration applications as secure.
C. The Cisco TrustSec system is an Advanced Network Access Control System that leverages enforcement intelligence in the network infrastructure.
D. The Cisco TrustSec system tests and certifies all products and product versions that make up the system as working together in a validated manner.


Answer: C, D


Question: 4

Which three attributes may be configured as part of the Common Tasks panel of an authorization profile in the
Cisco ISE solution? (Choose three.)


A. VLAN
B. voice VLAN
C. dACL name
D. voice domain permission
E. SGT


Answer: A, C, D


Question: 5

Which three statements about Cisco Flexible NetFlow are true? (Choose three.)


A. The packet information used to create flows is not configurable by the user.
B. It supports IPv4 and IPv6 packet fields.
C. It tracks all fields of an IPv4 header as well as sections of the data payload.
D. It uses two types of flow cache, normal and permanent.
E. It can be a useful tool in monitoring the network for attacks.


Answer: B, C, E


Question: 6

Which three statements are true regarding RFC 5176 (Change of Authorization)? (Choose three.)


A. It defines a mechanism to allow a RADIUS server to initiate a communication inbound to a NAD.
B. It defines a wide variety of authorization actions, including "reauthenticate."
C. It defines the format for a Change of Authorization packet.
D. It defines a DM.
E. It specifies that TCP port 3799 be used for transport of Change of Authorization packets.


Answer: A, C, D


Question: 7

Which three statements are true regarding Security Group Tags? (Choose three.)


A. When using the Cisco ISE solution, the Security Group Tag gets defined as a separate authorization result.
B. When using the Cisco ISE solution, the Security Group Tag gets defined as part of a standard authorization profile.
C. Security Group Tags are a supported network authorization result using Cisco ACS 5.x.
D. Security Group Tags are a supported network authorization result for 802.1X, MAC Authentication Bypass, and
WebAuth methods of authentication.
E. A Security Group Tag is a variable length string that is returned as an authorization result.


Answer: A, C, D


Question: 8

Which two certificate enrollment methods can be completed without an RA and require no direct connection to a CA by the end entity? (Choose two.)


A. SCEP
B. TFTP
C. manual cut and paste
D. enrollment profile with direct HTTP
E. PKCS#12 importexport


Answer: C, E


Question: 9

Which two statements about the AES algorithm are true? (Choose two)


A. The AES algorithm is an asymmetric block cipher.
B. The AES algorithm operates on a 128-bits block.
C. The AES algorithm uses a fixed length-key of 128 bits.
D. The AES algorithm does not give any advantage over 3DES due to the same key length.
E. The AES algorithm consist of four functions. Three functions provide confusion-diffusion and one provides encryption.


Answer: B, E


Question: 10

Which two statements about the RC4 algorithm are true? (Choose two.)


A. The RC4 algorithm is an asymmetric key algorithm.
B. The RC4 algorithm is a symmetric key algorithm.
C. The RC4 algorithm is slower in computation than DES.
D. The RC4 algorithm is used with wireless encryption protocols.
E. The RC4 algorithm uses fixed-length keys.


Answer: B, D


Question: 11

Which three statements about the RSA algorithm are true? (Choose three.)


A. The RSA algorithm provides encryption but not authentication.
B. The RSA algorithm provides authentication but not encryption.
C. The RSA algorithm creates a pair of public-priv Life is an starts without our knowledge, grows without our suggestions and ends without our conse.
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Solo gli utenti registrati possono vedere i link!
Registrati o Entra nel forum!
Torna in cima
Profilo Messaggio privato
Adv



MessaggioInviato: 30 Ago 2019 08:56:35    Oggetto: Adv





Torna in cima
Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Forum di prova Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum





forma fisica 1 topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB 2003 - 2008